Tack för en trevlig stämma – Bredband

Vi tackar alla som deltog på föreningsstämman! För er som inte deltog så beslutades det att införa kollektivt bredband, men inte från vilket företag eller om digital-TV ska ingå (det gjordes dock vägledande omröstningar om dessa punkter). Tills den 27:e maj kommer vi i styrelsen att ha beslutat detta samt startdatum.

Observera att ni inte kommer att behöva säga upp era egna abonnemang om föreningen skulle teckna avtal med samma bolag som ert egna abonnemang. Vänta därför tills den 27:e maj, då vi går ut med mer information.

Har du däremot fått ett brev från ComHem om att ditt TV-abonnemang kommer att uppgraderas till ett TiVo-abonnemang, så kan du säga upp TV-abonnemanget redan nu om du inte vill ha det. Föreningen kommer i vilket fall att fortsätta ha basutbudet av TV-kanaler (kanal 1-12).