Bredband från Ownit

Efter att ha gått igenom de inkomna enkätsvaren och offerterna, har styrelsen beslutat att teckna ett gruppavtal för bredband med Ownit. Det kommer ersätta gruppavtalet för ComHem, som upphör att gälla 2021-09-30.

Efter detta datum kommer gruppavtalsrabatten på ComHems bredband att försvinna, och FiberLAN-nätet (uttaget i hallen) kommer kopplas över till Ownit.

”Tre hål i väggen”-uttaget kommer fortfarande att vara kopplat till ComHem, och kommer fungera som vanligt för både TV och bredband, dock utan gruppavtalsrabatt på bredbandet.

Det nya avtalet ger oss både lägre pris och högre bandbredd, 1000 MBit/s istället för 100 som vi har idag. Precis som ComHem, så erbjuder Ownit även TV-kanalpaket (mot extra kostnad), och IP-Telefoni utan månadsavgift, om man vill samla allt hos en operatör. Mer information kommer i god tid innan det nya gruppavtalet börjar gälla.

Styrelsen